Verhuur
testmateriaal

Verhuur testmateriaal

Mind-Kracht biedt de mogelijkheid om incidenteel een intelligentietest af te nemen zonder de investering van duizenden euro’s die komen kijken bij de aanschaf van materiaal en testformulieren (te bestellen per 25 stuks).

  • WAIS-IV-NL (Wechsler Adult Intelligence Scale IV-NL):
    Huurprijs bedraagt €150,- (inclusief BTW) op basis van 7 dagen welke voor de huur zal worden voldaan. Indien er sprake is van een kortere huurperiode zal de prijs, afhankelijk van de huurperiode, hierop worden aangepast. Aanvullend wordt één set (originele) antwoord- of scoreformulieren meegeleverd, voor meer sets wordt een meerprijs van €10,- (inclusief BTW) per set gerekend. Voorafgaand aan de huur betaald de verhuurder tevens een borg van €500,-. Deze zal worden teruggestort zodra het testmateriaal in goede orde retour is ontvangen. Voor iedere dag vertraging zal €50,- in rekening worden gebracht. In geval van verlies, schade, ontbreken en/of diefstal zal deze worden verhaald op de huurder. De kosten worden verrekend met de borg.


De uitleentermijn bedraagt 7 dagen. Bij tijdig aangeven is het mogelijk deze termijn te verlengen mits er geen andere reservering geplaatst is. Het testmateriaal dient uiterlijk op de laatste dag van het termijn te zijn geretourneerd. De test kan opgehaald worden of verzonden. Indien er sprake is van verzending, dient bij de uitleentermijn rekening gehouden worden met de verzendtijd heen én terug. Het pakket wordt verzonden via het verzekerservice pakket via PostNL (tot 10 kg: €14.90). Het risico van het verzenden en de verzendkosten zijn voor de huurder.

Verhuur van testmateriaal vindt uitsluitend plaats aan gekwalificeerde huurders; minimaal een master psychologie of (ortho)pedagogiek.

Voor nadere informatie en/of reservering kan contact opgenomen worden via secretariaat@mind-kracht.nl of 06-83035187.

“De behandeling van Mind-Kracht richt zich op (het inzichtelijk maken van) jouw krachten in plaats van jouw klachten.”