Vanwege een enorme toename van aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt een aanmeldstop te hanteren!

Verhuur
testmateriaal

Verhuur testmateriaal

Mind-Kracht biedt de mogelijkheid om incidenteel een intelligentietest af te nemen zonder de investering van duizenden euro’s die komen kijken bij de aanschaf van materiaal en testformulieren.

  • WAIS-IV-NL (Wechsler Adult Intelligence Scale IV-NL):
    Huurprijs bedraagt €150,- (exclusief BTW) op basis van 7 dagen welke voor de huur zal worden voldaan.  Aanvullend kunnen (originele) antwoord- en/of scoreformulieren worden bijgekocht. Voorafgaand aan de huur betaald de verhuurder tevens een borg van €500,-. Deze zal worden teruggestort zodra het testmateriaal in goede orde retour is ontvangen. Voor iedere dag vertraging zal €50,- in rekening worden gebracht. In geval van verlies, schade, ontbreken en/of diefstal zal deze worden verhaald op de huurder. De kosten worden verrekend met de borg.

De uitleentermijn bedraagt 7 dagen. Bij tijdig aangeven is het mogelijk deze termijn te verlengen mits er geen andere reservering geplaatst is. Het testmateriaal dient uiterlijk op de laatste dag van het termijn te zijn geretourneerd. De test kan opgehaald worden of verzonden. Indien er sprake is van verzending, dient bij de uitleentermijn rekening gehouden worden met de verzendtijd heen én terug. Het pakket wordt verzonden via het verzekerservice pakket via PostNL (tot 10 kg: € 15.85). Het risico van het verzenden en de verzendkosten zijn voor de huurder.

Verhuur van testmateriaal vindt uitsluitend plaats aan gekwalificeerde huurders; minimaal een master psychologie of (ortho)pedagogiek.

Voor nadere informatie en/of reservering kan contact opgenomen worden via secretariaat@mind-kracht.nl of 06-83035187.

“De behandeling van Mind-Kracht richt zich op (het inzichtelijk maken van) jouw krachten in plaats van jouw klachten.”