0683035187 info@mind-kracht.nl

hallo

Mijn naam is Patricia Beets, GZ Psycholoog & Psychotraumatherapeut bij Mind-Kracht (ingeschreven in het BIG-register; 79916420825). Sinds 2009 ben ik werkzaam binnen de psychologie, eind 2015 heb ik Mind-Kracht opgericht en zie ik zowel cliënten vanuit mijn eigen praktijk als voor ARQ IVP. Tevens geef ik werkbegeleiding/supervisie aan basispsychologen en een gz-psycholoog in opleiding op het gebied van behandeling en diagnostiek. Zie LinkedIn voor verdere informatie.

De passie voor psychologie ontstond vroeg; als kind was ik benieuwd naar wat mensen bewoog. Dit maakt dan ook dat ik in de behandeling oprecht geïnteresseerd ben in wat jou beweegt en hoe jij voor ogen hebt daar verandering in aan te brengen. Mijn behandelstijl kan omschreven worden als; empathisch, directief en eerlijk.

Ik zie de therapie als het beklimmen van een berg, waarbij ik als therapeut tijdelijk mee loop om (objectieve) adviezen te geven hoe jouw krachten te benutten en lastige situaties tijdens het klimmen te overwinnen.

Hier zal spoedig nadere informatie te vinden zijn over onze nieuwe behandelaar; Sabine Tesselaar, GZ-Psycholoog.

Mind-Kracht is in het bezit van het kwaliteitskeurmerk; ‘Keurmerk Basis GGZ 2020‘.

Heb je interesse of wil je meer informatie?